Voordelen van Quick Parking


Nabij de luchthaven
Nabij de luchthaven

Bespaar geld door zelf je auto nabij de luchthaven te parkeren. Onze gratis shuttlebussen zijn comfortabel en 24/7 beschikbaar, geniet van een kort rit naar de luchthaven!

Kies je eigen service

Gratis annuleren, overdekte parking of hulp nodig met je bagage? Kies de parkingservice die het beste bij je past.

Voordelige tarieven

Geniet van onze betaalbare tarieven ongeacht of je voor een korte of een lange periode parkeert. Want waarom meer betalen voor het parkeren op de luchthaven?

Beveiligde parking

Ontdek waarom jaarlijks meer dan 350.000 reizigers in Europa hun auto toevertrouwen aan Quick Parking.

Onze locaties


Andere luchthaven parkeerplaatsen

Wat is Quick Parking?


Ben je op zoek naar een voordelige parking dichtbij het vliegveld? Zo geregeld met Quick Parking! Boek jouw parking binnen enkele minuten, print jouw persoonlijke barcode en je bent eigenlijk al klaar voor vertrek. Die barcode kun je trouwens ook gewoon op je mobiel zetten, wel zo makkelijk.

Quick Parking: de betrouwbare keuze voor parkeren nabij luchthavens

Als je de optie geboekt hebt, kun je jouw reservering bij Quick Parking tot 24 uur voor vertrek kosteloos wijzigen. Heb je mogelijk een vertraging? Dat kan helaas gebeuren. Handig te weten is ook dat we in het geval van een vertraging op de terugreis de extra parkeerkosten tot op 3 uur niet in rekening brengen. Die extra wachturen zijn tenslotte al vervelend genoeg! Als je je tickets al hebt geboekt, regel dan een parking voor je auto en jouw trip kan beginnen! Of je nu gaat lang parkeren of kort parkeren bij de luchthaven, Quick Parking helpt je graag verder.

Lang parkeren of kort parkeren bij Quick Parking

lees meer
Waarom kiezen voor Valet Parking? Als je juist nóg meer tijd wilt besparen en in alle rust naar jouw gate wilt lopen! Als je 15 minuten voor aankomst even belt met ons, kun je vervolgens je auto voor de vertrekhal overhandigen aan één van onze ervaren chauffeurs. Hij brengt jouw auto naar onze beveiligde parkings. Jouw trip kan beginnen! Bij terugkomst bel je ons 15 minuten voordat je het vliegveld verlaat. Wij halen jouw auto dan op en rijden hem voor bij de terminal. Dan kun jij gelijk de weg op richting huis. Handig!

Valet Parking met Quick Parking

lees meer
Met Quick Parking ben je verzekerd van parkings dichtbij het vliegveld. Bovendien zijn deze goed beveiligd! Heb je een mooi plekje voor je auto gevonden? Dan brengt één van onze gratis shuttlebussen je naar de luchthaven. Ze rijden regelmatig heen en weer, dus lang hoef je nooit te wachten.

Shuttle Parking met Quick Parking

Quick Parking biedt dé service voor airport parkeren


Vlakbij de luchthaven

Binnen 10 min bij de vertrekhal!

Al onze parkeerplaatsen zijn direct nabij luchthavens in Europa. De shuttlebus doet er meestal tussen de 10-15 minuten over. Of je nu wilt parkeren op Schiphol airport, Brussel-Zaventem airport of airport Eindhoven. Met onze Europese dekking van eigen parkings helpen we zoveel mogelijk klanten aan een voordelige en veilige parkeerplaats nabij de luchthaven.

PARKEERDUUR TARIEF VOOR PARKEREN RESERVERING TUSSEN
4 dagen (1 weekend) € 40,50 01.07.2021. - 15.09.2021.
8 dagen (1 week) € 69,50 01.07.2021. - 15.09.2021.
15 dagen (2 weken) € 127,00 01.07.2021. - 15.09.2021.

Goedkoop lang parkeren op luchthaven

Laagste prijs basic parking voor luchthaven Brussel Zaventem

Quick Parking heeft altijd de laagste prijs om te parkeren nabij de luchthaven. Zo betaal je niet te veel en heb je een goede plek voor je auto als je op vakantie of zakenreis gaat! Je ziet de laagste prijs voor shuttle parking voor Brussel Zaventem airport.

Gratis shuttlebus

Gratis shuttlebus

Service op alle parkings van Quick Parking

Kies voor shuttle parking en maak gratis gebruik van de shuttlebus die 24/7 heen en weer rijdt tussen de parkeerplaats en de luchthaven! Er zijn nog meer voordelen om de shuttle service te gebruiken:

  • Snel bij de luchthaven
  • Je auto staat veilig geparkeerd
  • Makkelijk in- en uitrijden met je persoonlijke barcode

Kies voor gemak met Valet parking!

Kies voor gemak met Valet parking!

Geen gedoe

Ons Valet Parking product is ideaal als je nog sneller bij de luchthaven wilt zijn. Zonder gedoe. Je geeft je auto af bij een van onze chauffeurs en hij of zij zorgt ervoor dat je auto veilig wordt weggezet. En dit alles voor de ingang van de luchthaven! Zo kun je gelijk door naar de vertrekhal. Op naar die vakantie of zakenreis!

Overdekt parkeren

Overdekt parkeren

Dak boven je auto

Op sommige locaties is het mogelijk om overdekt te parkeren. Zo word je auto minder snel vies. De optie om overdekt te parkeren zie je in de boekingsflow staan bij sommige locaties.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annuleren of wijzigen

Reis gewijzigd? Wij wijzigen met je mee!

Je kunt je reservering gratis annuleren of wijzigen als je deze optie gekozen hebt. Je kunt deze voorwaarde zien staan bij het product als je gaat boeken op de website. Dus als je reis is gewijzigd, wijzigt Quick Parking met je mee!

Betaalopties bij airport parkeren

Betaalopties bij airport parkeren

Kies jouw manier van betalen

Je kunt online betalen als je je reservering maakt, ook kun je bij sommige locaties ervoor kiezen om later te betalen, voordat je aankomt op de parking.

Zoeken en boeken

Zoeken en boeken

is zo gedaan

Het boekingsproces van Quick Parking is simpel en snel. Kies je product, vul je gegevens in, maak een eventuele betaling vooraf en je boeking is gemaakt!

Reviews


Veelgestelde Vragen


Wat kost parkeren op bijvoorbeeld Schiphol?
Hoeveel kost lang parkeren Schiphol?
Waar kan ik het beste parkeren op Schiphol?
Hoe komen we weer bij de auto?

Kun je je antwoord niet vinden? Bekijk de FAQ voor meer vragen.

Wij parkeren cookies op je computer. Dit doen we om jou een betere ervaring te bieden en relevante advertenties te tonen. Door verder te gaan op onze website geef je toestemming om je gegevens te gebruiken. Zie meer informatie in ons Cookie beleid of beheer je instellingen.